Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gadafijev sin demantira broj mrtvih

'Otkrijte nam vođe prosvjeda i dobit ćete novčanu nagradu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gadafijev sin Saif al-Islam ponovio je svoje tvrdnje od prošlog obraćanja javnosti da su izvješća o smrtnim slučajevima i nasilju u Libiji pretjerana.

Rekao je i da će strani službenici i novinari moći ući u Libiju kako bi se sami uvjerili u situaciju. 'Novinari dolaze iz cijelog svijeta, oni i diplomati mogu doletjeti bilo gdje da nam pokažu gdje je to bombardiranje', rekao je Saif al-Islam u ponovnom obraćanju na državnoj televiziji, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrabra Libijka VIDEO: Optužila Gadafijeve vojnike za silovanje, odvezli je na silu i tukli novinara Slika nije dostupna Racijom protiv terorizma Uhićeno 39 članova al- Kaide

>> Gadafijev sin zaprijetio: 'Bit će gore nego u Jugoslaviji'

>> Bivši ministar: Gadafi će se ubiti kao Hitler

Libijski odbor za nacionalnu sigurnost pozvao je prosvjednike da predaju oružje te im ponudili nagrade za informacije o vođama prosvjeda.

'Odbor poziva građane da pomognu u otkrivanju onih koji su zaveli mlade ljude ili ih opskrbljivali novcem, opremom ili opojnim supstancama. Svatko tko pruži neku informaciju zahvaljujući kojoj ćemo ih moći uhititi dobit će novčanu nagradu', stoji u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene