Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula je

Otišla u Tursku na brazilsku operaciju: Obitelj u šoku - "Nemojte to raditi"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Britanska majka troje djece koja je imala brazilsku operaciju podizanja stražnjice u Turskoj tragično je umrla samo nekoliko dana kasnije.

Demi Agogliji (26) iz Salforda, Greater Manchester, navodno je pozlilo unatoč tome što su liječnici prvobitno proglasili njezinu operaciju prošlog četvrtka uspješnom.

26-godišnjakinja, koja ima sedmomjesečnog dječaka, prvo je rekla da se osjeća loše samo nekoliko sati prije nego što se trebala vratiti u Manchester. Mlada žena prebačena je na intenzivnu njegu, ali je u ponedjeljak proglašena mrtvom.

Majka je navodno odletjela u Tursku nakon što je već imala jednu operaciju.

Pročitajte i ovo Renata Čulinović Čaić Oglasio se Beroš Liječnici postavili novi ultimatum Vladi: "Idemo u štrajk ako ne ispunite naše zahtjeve"

Pročitajte i ovo Davor Nađi Šteti malim trgovcima i radnicima Fokus o zabrani rada nedjeljom: "Neka Ustavni sud ukine taj diskriminatorni zakon"

Njezin shrvani brat Carl (37) rekao je da su je obitelj i partner pokušali razuvjeriti od ideje podizanja stražnjice jer su bili zabrinuti za njezinu sigurnost.

"Ako netko misli letjeti u Tursku na operaciju, rekao bih da to ne čini! Čak ni njezin dečko nije želio da to učini. Ali ona ima 26 godina i ima svoje mišljenje. Ni njezina mama nije htjela da ona to napravi", ispričao je brat. Naglasio je da se čeka izvješće mrtvozornika.

"Imala je samo 26 godina, nije trebala umrijeti. Samo nemojte to raditi, velik je rizik", poručio je, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "Sačuvali obraz" "Nisam ja ničiji proxy": Vučić im nenajavljeno došao u posjet te poručio da su sačuvali bratstvo

To nije jedini takav slučaj. I Melissa Kerr (31) otputovala je u privatnu bolnicu u Istanbulu na zahvat, rekla je mrtvozornica Jacqueline Lake.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene