Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optuženi za napad

Oteli i pretukli taksista zbog seksa na zadnjem sjedalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan australski par pretukao je i izbacio iz automobila vozača taksija nakon što je odbio izaći van kako bi se oni mogli seksati 'u miru', izvijestila je australska policija.

25-godišnjak i 23-godišnjakinja 31. listopada rano ujutro zaustavili su taksi. Nakon što ih je odvezao na odredište od taksista su zahtijevali da napusti automobil kako bi se 'u miru' mogli seksati na stražnjem sjedalu. Kako to nije htio učiniti prisilili su ga da sjedne na suvozačko sjedalo i odvezli ga u North Adelaide. Taksist je tada nekako uspio iskoristiti priliku da pozove pomoć, no to ih je jako razbijesnilo pa su ga još i napali. Muškarac ga je po glavi tukao šakama, a žena cipelom s visokom potpeticom. Potom su pobjegli, naravno ne plativši račun od 72 dolara. Policija ih je ipak, brzo pronašla i oboje su optuženi napad, ilegalnu uporabu taksija i neplaćanje računa.

Pročitajte i ovo Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Pritvoren uz kaznenu prijavu Filmska potjera u Dubrovniku: Taksist bježao policajcima, jednome automobilom prešao preko noge Slika nije dostupna tužba taksista Slovački sud zabranio Uber

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene