Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija sumnja na ubojstvo

Istina u oproštajnom pismu: Otac ubio blizanke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac nestalih blizanki iz Švicarske prije nego što je počinio samoubojstvo u oproštajnom je pismo napisao kako djevojčice nisu patile.

Blizanke počivaju u miru i nisu patile, napisao je u oproštajnom pismu Matthias te ga poslao majci djevojčica, piše Corriere della Sera. Policija sumnja da je Matthias Schepp ubio blizanke, piše BBC. Otkriveno je da je otac prije nego što se bacio pod vlak proučavao internetske stranice o samoubojstvima i tehnikama trovanja. Zadnji put viđen je s djevojčicama na trajektu na Korzici. Ujak šestogodišnjih blizanki Alessije i Livije rekao je kako su zadnje informacije bile vrlo, vrlo zabrinjavajuće. Matthias Schepp bacio se pod vlak u Italiji, 3. veljače.

Pročitajte i ovo Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj Tomislav Stipan Troskot Nulto stanje Otac Zvonimira Troskota ima kućicu u parku prirode: "Svi koji imaju te pomoćne objekte, nitko nema takav dokument"

>> Žuta uzbuna: Nestale blizanke policija traži i po bunarima

Policija kaže kako činjenice pokazuju da je otac pažljivo isplanirao putovanje. 'Sad se pokušavamo usredotočiti na to što se događalo u utorak popodne, kad je stigao s djevojčicama s Korzike', izvijestila je policija koja ne odbacuje mogućnost da je Matthiaws curice bacio s trajekta.

Švicarski inženjer nije se mirio s razvodom od supruge Talijanke s kojom je imao kćeri blizanke, 6-godišnje Alessiu i Liviju te je 30. siječnja u švicarskom kantonu Vaduzu oteo djevojčice kojima se otad gubi trag, dok je on u međuvremenu počinio samoubojstvo.

Scheppovi roditelji, braća i sestra, napisali su u priopćenju kako su 'uvjereni da je njihov sin i brat mogao u zadnje vrijeme počiniti grozne stvari jer se u njega dogodio težak mentalni poremećaj', javlja agencija ATS.

Obitelj dodaje da je mnogo propatila i još pati zbog neizvjesne sudbine dviju svojih unuka i nećakinja te poziva medije da poštuju njihovu privatnost i najavaljuje da neće dati nikakve druge izjave niti intervjue.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene