Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Indoneziji

Otac gledao kako krokodil odvlači i guta njegovu kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bespomoćni otac gledao je kako krokodil hvata njegovu 10-godišnju kći i ubija. Nesreća se dogodila u Indoneziji.

Otac je sa sinom i kćeri hvatao kornjače kada je iznenada golemi riječni krokodil zgrabio i odvukao 10-godišnju Juraidu, piše Daily Mail. Indonezijski službenik Viktor Mado Waton rekao je kako je životinja zgrabila djevojčicu dok se nalazila svega pola metra do obale. 'Samo su mogli bespomoćno gledati', rekao je Watan.

Pročitajte i ovo Policija traga za Mohamedom Amrom zvanim Muha Sačekuša na autocesti VIDEO Velika policijska potjera nakon ubojstva zatvorskih čuvara: Otkriveno tko je Muha za kojim traga cijela Francuska Malinda Hoagland Uhićeni otac i maćeha Malinda je bila vezana u podrumu i zlostavljana do smrti: Jedan jezivi detalj otkrio je mučnu istinu

Tim spasitelja na mjestu nesreće pronašao je samo haljinu djevojčice i njezinu vrpcu za kosu. Tijelo još uvijek nije pronađeno. Lokalno stanovništvo ispričalo je vlastima kako su par dana prije nesreće na obali rijeke vidjeli nekoliko krokodila kako se sunčaju.

Prije mjesec dana na obali iste rijeke krokodil je ubio dječaka, a seljani su u nekoliko navrata prijavili nestanak stoke.

 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene