Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u SAD-u

Dobila 20 godina jer je kćer mazala fekalijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnja Emily Beth McDonald iz Teksasa osuđena je na 20 godina zatvora zbog ugrožavanja života vlastitoj kćeri.

Naime, mlada majka je tijekom bolničkog liječenja tada trogodišnje kćeri razmazivala fekalije po njenom kateteru. Htjela joj je povećati tjelesnu temperaturu jer nije željela da joj liječnici prestanu davati antibiotike. Emily je prijetila doživotna kazna zatvora, no kako je na sudu priznala krivnju, kazna joj je smanjena na 20 godina.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Njen odvjetnik Bob Philips tvrdi kako je Emily bila pod velikim stresom te da je patila od depresije. Djevojčica je u bolnici boravila šest tjedana tijekom kojih je majka pet puta pokušala zaraziti s fekalijama i to preko katetera koji je bio pričvršćen na prsima.

Kao dokaz na sudu poslužila je i snimka nadzornih kamera u bolnici na kojoj je sve snimljeno. Djevojčica se ipak izvukla i ozdravila te je sada na skrbi kod oca. U bolnicu je bila primljena u ožujku 2009. godine s visokom temperaturom i kroničnim proljevom. Njene krvne pretrage ukazale su na bakteriju koja se obično pronalazi u fekalijama, a kako je liječnici nikako nisu mogli ukloniti postavili su kameru u bolničku sobu kako bi saznali što se zapravo događa, javlja AP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene