Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnije no što se čini

Ostali u šoku: Tinejdžera ubilo kihanje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka 17-godišnjeg Britanca ostala je u šoku nakon što su joj liječnici rekli zašto je umro njen sin.

Britanac Liam Andrews je počeo povraćati i previjati se od boli nakon napadaja kihanja. Majci je rekao da ga boli glava te je počeo povraćati nakon čega je ona pozvala hitnu pomoć. Isprva nisu mislili da se radi o nečemu ozbiljno, no kada su ga pregledali u bolnici ustanovljeno je da je šest uzastopnih kihanja kod mladića izazvalo krvarenje u mozgu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odraz novih svjetskih odnosa Dvije velike europske zemlje u lovu na kineske špijune: Situacija je sve ozbiljnija Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

Hitno je podvrgnut operaciji ne bi li se odstranili ugrušci krvi. Nakon operacije prebačen je na odjel intenzivne njege, no nažalost, preminuo je četiri dana kasnije, na rođendan svog mlađeg brata.

Oklada završila tragedijom: Pojeo 28 sirovih jaja i umro

Ova bizarna tragedija dogodila se u lipnju prošle godine, no Liamova majka je tek sad smogla snage da o tome progovori. 'Nikad ne bih ni pomislila da nešto bezazleno poput kihanja može ubiti zdravog mladića. Bila sam shrvana', rekla je Suzanne Andrews za Daily Mail.

Samo šest mjeseci prije smrti Liam je odlučio postati dobrovoljni darivatelj organa te su njegovo srce, jetra, gušterača i bubrezi spasili šest života.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene