Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Željeznička nesreća

Oslo: Vlak udario u zgradu, 3 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe su poginule i četiri su ranjene, od kojih tri teško u Oslu u nesreći teretnog vlaka koji je udario u zgradu, objavila je norveška policija.

Prema podacima medija, 16 praznih vagona bez lokomotive jurilo je nekontrolirano nekoliko kilometara u još neutvrđenim okolnostima završivši u industrijskoj zoni Osla. Vlak je iskočio iz tračnica i udario u hangar, koji se srušio i nekoliko vagona je palo u vodu.

Pročitajte i ovo Turistički vlakić, ilustracija Policija objavila detalje Fantomski turistički vlakić: Nije vozio nijedan dan, a poduzetnik uzeo više od 32.000 eura Slika nije dostupna Željeznička nesreća Split: Zatražena istraga i za Tišljara i Rogulja

'Potvrđena je smrt troje ljudi, još troje je teško ranjeno i hospitalizirano, a jedna osoba je lakše ranjena', rekla je glasnogovornica policije Osla, prenosi AFP. Žrtve su radile u i oko zgrade koja se srušila od udara. U vlaku nije bilo ljudi. Desetak kola hitne pomoći i nekoliko helikoptera i ronioca poslani su na mjesto nesreće, prema norveškim medijima. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene