Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novinar BBC-ja nakon razgovora s Pistoriusom

Oscar Pistorius je suicidalan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici najpoznatijeg hendikepiranog sportaša svijeta Oscara Pistoriusa, optuženog za ubojstvo djevojke Reeve Steenkamp, uložit će žalbu na uvjete pod kojima je Južnoafrikanac pušten da se brani sa slobode.

Pistorius je nakon višednevnog saslušanja pušten uz jamčevinu da se brani sa slobode, no prema riječima njegovih odvjetnika sprema se novi sudski proces u kojem će tražiti promjenu uvjeta puštanja 'na slobodu'.

Naime, jedan od uvjeta jest i taj da Pistorius ne napušta Južnoafričku Republiku do suđenja, a upravo će taj uvjet njegovi odvjetnici pokušati promijeniti. Točnije, pokušat će uvjeriti suca da Pistorius nema namjeru pobjeći, već se samo maknuti iz države zbog silnog pritiska koji nosi.

>> Bivši glavni istražitelj u slučaju Pistorius dao ostavku i napustio policijsku službu

Večeras (ponedjeljak) će se na BBC-ju prikazati dokumentarni film pod nazivom 'Oscar Pistorius: Što se zapravo dogodilo?'. Mike Azzie je novinar tog dokumentarca, koji je nedavno i osobno razgovarao s Pistoriusom.

'Rekao bih da je slomljeni čovjek... Otići ću tako daleko i reći da je čak sklon samoubojstvu nakon svega. To me uistinu zabrinjava', rekao je Azzie.

Podsjetimo, Pistorius je 14. veljače upucao svoju djevojku Reevu Steenkamp s četiri hica kroz kupaonska vrata, zamjenišvi ju, kako tvrdi, za provalnika. Tužiteljstvo pak tvrdi da ju je namjerno upucao nakon žestoke svađe, koju su navodno čuli i susjedi.(Totalsport)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste" Oscar Pistorus (Foto: AFP) Dobio 13 godina i pet mjeseci Slavnom "Blade Runneru" sud povećao kaznu za ubojstvo djevojke

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene