Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedostatak dokaza

Na sudu zbog ubojstva susjedovih zlatnih ribica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj britanske tinejdžerice optužene za ubojstvo tri zlatne ribice susjedova sina, odbačen je na sudu zbog nedostatka dokaza.

Tri mrtve ribice, izbjeljivač i očiti sumnjivac, slučaj je trebao biti jednostavano otvoren i zatvoren, ali tužno, to se nije dogodilo, piše Daily Mail. Kada je predmet došao na sud, ogorčena je sutkinja upozorena na velike propuste u procesuiranju dokaza pa ga je odbacila. Čini se da pravda ne obuhvaća i akvarij u kojem žive ribice, jer policija je zaključila da bi istraga previše koštala.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

‘Upitno je uopće zašto je slučaj dospio do suda ako dokazi ne postoje’, rekao je pravni izvor. 19-godišnja Chantelle Amies optužena je za trovanje zlatnih ribica, koje su pripadale susjedovom četverogodišnjem sinu. Navodno je izlila bjelilo za rublje u vodu nakon čega su ribice pomrle. Šokirana tinejdžerica, koja je opovrgla da je ubila sedam funti vrijedne ribice u rujnu, uhićena je i optužena za kriminalno djelo.

Tužiteljica Susanna Chowdhury kaže da su na boci izbjeljivača i akvariju pronađeni otisci prstiju optužene tinejdžerice. Tužiteljstvo je imalo i tri svjedoka koja su rekla da su osjetili miris izbjeljivača u akvariju, ali sudu je također rečeno da, iako je vodu uzela policija, nisu je testirali. Branitelj Philip Farr kazao je kako nije dokazano da je u akvariju bilo izbjeljivača niti da su ribice ubijene izbjeljivačem. S obzirom na to, slučaj je na sudu odbačen. Struka ionako, prema pisanju britanskih medija, smatra da je slučaj bizaran i da se na njega troši vrijeme koje bi moglo biti iskorišteno za važnije predmete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene