Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred noćnog kluba

Užas u susjednoj državi: Ubijen policijski inspektor, četiri osobe uhićene, među njima i zastupnikov sin

U pucnjavi ispred noćnog kluba jedna je osoba ubijena, a jedna ranjena. Smatra se kako je ubojstvo počinio Nikola Kokanović, sin zastupnika u parlamentu Republike Srpske.

Nekoliko trenutaka iza ponoći, u Bijeljini u Bosni i Hercegovini je ubijen 38-godišnji policijski inspektor, dok je jedna osoba ranjena, a navodno se radi o radniku u osiguranju. Pucnjevi su odjeknuli ispred noćnog kluba JILL u centru grada, a prema neslužbenim informacijama muškarac je ubijen s dva hica na izlazu iz kluba. 

Pročitajte i ovo Urušavanje krova Sedmero mrtvih VIDEO Užas u Meksiku: Urušio se krov crkve tijekom mise, traga se za preživjelima

Četiri osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom bijeljinskog inspektora N. M. su uhićene, potvrđeno je za Klix.ba.

Među uhićenima je Nikola Kokanović iz Brčkog, sin Zorana Kokanovića zastupnika u parlamentu Republike Srpske i člana Socijalističke partije koja je članica vladajuće koalicije u tom entitetu, neslužbeno doznaje ATV. Navodno dvojica muškaraca nisu bila u sukobu. Kokanovićev sin dovodio se u vezu s podmetanjem eksplozivne naprave u jednom ugostiteljskom objektu i paljenjem automobila 2021. godine.

Nikola Kokanović, koji je uhićen zbog sumnje da je ubio policijskog inspektora Nenada Markovića, prije pola godine osuđen je na 26 mjeseci zatvora. Presuda mu je izrečena zbog događaja iz prošle godine - poticanja na kazneno djelo paljenja automobila skupštinskog zastupnika i bacanje bombe na ugostiteljski objekt u Brčkom te nedozvoljeno posjedovanje oružja, piše Dnevni avaz.

Kokanović je optužen da je poticao Nedeljka Trifkovića da, za novac, podmetne požar na automobilu zastupnika Uroša Vojnovića, a onda ga i odvezao do kuće oštećenog pokazavši mu vozilo koje će zapaliti.

Kokanović je bio optužen i za poticanje na izazivanje opće opasne radnje izazivanjem požara na automobilu Milenka Perendije, koji je putem maloljetnog N.M. podmetnut 15. srpnja, ali i bacanje eksplozivne naprave na ugostiteljski objekt Dos Manos, u naselju Kolobara, 17. kolovoza prošle godine.

Na mjestu zločina jutros je velik broj policajaca, a u tijeku je i očevid. Policija je kontrolirala vozila i prolaznike.

Pročitajte i ovo Ilustracija U jesen napadi sve češći Kanadski par i njihov pas ubijeni su tijekom šetnje nacionalnim parkom: Napao ih grizli

Pročitajte i ovo Cesta u Dugopolju - 2 crni vikend Teške prometne nesreće: U Solinu poginuo vozač, mladić iz Dugopolja bori se za život

Alternativna TV javlja da je ubijeni radio kao inspektor u Policijskoj postaji 2 u Bijeljini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Biskup se ispričao Crkveni seks-skandal! Svećenici se uz viagru družili s muškom prostitutkom, zabava je toliko izmakla kontroli da je pozvana hitna, ali i policija

Za sada nije poznato zašto je došlo do pucnjave, odnosno je li neki sukob prethodnio ubojstvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene