Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši predsjednik

Opet šokirao: Bush usred komemoracije za ubijene policajce razvukao osmijeh i zaplesao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su mišljenja da je ponašanje bivšeg američkog predsjednika bilo potpuno neprimjereno.

George W. Bush, bivši američki predsjednik, nije jedanput iznenadio javnost neobičnim ponašanjem i/li neprimjerenim izjavama. Dapače, ima on iza sebe čitavu povijest čudnovatih reakcija, a da se od odlaska iz Bijele kuće nije nimalo promijenio, svjedoče i prizori s komemoracije za ubijene policajce održane u utorak u Dallasu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pet okrivljenika USKOK podigao optužnicu protiv policajaca: Otvorili vatru pa lažirali izvješće Slika nije dostupna Zastave na pola koplja KRVOPROLIĆE U SAD-u Otkriven identitet ubojice, služio u misiji u Afganistanu

Naime, u trenucima dok je zbor pjevao The Battle Hymn of the Republic, Bush je na razvukao osmijeh od uha do uha (reklo bi se kod nas u narodu, pogodila ga je pjesma), pa je k tome još i zaplesao dok je za ruke držao svoju suprugu Lauru i suprugu predsjednika Baracka Obame, Michelle.

Njegovo je ponašanje mnogobrojne ostavilo s upitnicima iznad glava, a novinare uglednog portala Gawker natjeralo da upitaju - je li ovaj čovjek uopće znao gdje je?!

Bilo kako bilo, prenijet ćemo vam u nastavku kako je izgledao taj prizor, ali i pojedine reakcije na Twitteru. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene