Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurno sletjeli

Opaskom o paljenju 'bombe u cipeli' diplomat izazvao izgred u avionu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savezni službenici sigurnosti zaustavili su muškarca koji je navodno pokušao zapaliti svoje cipele na letu kompanije United Airlines iz Washingtona za Denver, izvijestila je uTV mreža ABC News, citirajući američke dužnosnike.

Zrakoplov je sigurno sletio u Denver, a tijekom leta pratila su ga dva lovca F-16 američkog ratnog zrakoplovstva, navodi se u izvješću. CNN-ov komentator za nacionalnu sigurnost Peter Bergen, izjavio je da su mu njegovi izvori potvrdili kako se radilo o 'nesporazumu'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju

Pozivajući se na arapske diplomate u SAD-u kao izvore, Bergen je kazao da je incident izazvao diplomat veleposlanstva Katara u Washingtonu, neopreznom opaskom o paljenju 'bombe u cipeli' nakon što mu je postavljeno pitanje o sumnjivo dugom zadržavanju u nužniku zrakoplova. Bergen je spomenuo i mogućnost da je katarski diplomat pušio u nužniku. Nakon slijetanja u Denveru, zrakoplov su okružila vozila FBI-ja i drugih sigurnosnih agencija. Diplomat je uhićen a istraga je u tijeku, izvijestio je CNN. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene