Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više ih je

Sve više ih je među nama: Izazivaju li i kod vas strah?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roboti su nova radna snaga u jednom hotelu.

Da su roboti budućnost već znamo, no to što su sve više dio sadašnjosti, kod mnogih izaziva strah. U Japanu, oni su nova radna snaga u jednom hotelu. Rade na recepciji i svoj posao odrađuju bez greške. Čini se da robot postaje ključ uspjeha u turizmu!

Pročitajte i ovo Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne

Nakon što vas je pristojno dočekao, robot se baca na posao! Osoblje hotela koji se otvara sutra - spremno je rad. Ne treba im plaćati radni staž, mirovinsko, zdravstveno... Jesu li ljudi njihovim dolaskom ugroženi?

Mikroskopski tragovi života otkriveni na kometu?

'Naravno da roboti ne mogu zamijeniti ljudsku radnu snagu, ali mogu biti iznimno pristojni i prijateljski raspoloženi. Tražio sam robote programirane upravo za obavljanje ovog posla', rekao je Hideo Sawada. direktor turističke agencije.

Robot vam može praviti društvo i u sobi. Za vas će ugasiti svjetla, nazvati recepciju...

Noćenje stoji 350 kuna. Robot je jeftinija radna snaga. Ona da je čovjek ključ uspjeha u turizmu, uskoro možda više neće imati smisla.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene