Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna akampanja

'One koji neće glasovati za mene stići će kletva Macarapane'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vršitelj dužnosti predsjednika Venezuele Nicolas Maduro poručio je u subotu da će prokletstvo staro nekoliko stoljeća stići one birače koji ne budu glasali za njega na izborima na kojima će se sljedećeg tjedna birati nasljednik preminulog predsjednika Huga Chaveza.

Madurovo pozivanje na kletvu Macarapane je zadnji obrat u sve nevjerojatnijim argumentima u utrci između njega i oporbenog vođe Henriquea Caprilesa za funkciju predsjednika države od 29 milijuna stanovnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U tunelu metroa VIDEO Snimljeno ukazanje pokojnog Huga Chaveza? Slika nije dostupna Na njegov 59. rođendan Venezuela: Stotine ljudi Chavezu odalo počast!

>> Maduro: 'Osjetio sam duh i blagoslov Chaveza za ovu bitku i pobjedu na izborima'

"Ukoliko itko među ljudima bude glasovao protiv Nicolasa Madure glasat će protiv sebe i stići će ga kletva Macarapane", kazao je Maduro aludirajući na bitku iz XVI. stoljeća u kojoj su španjolski kolonizatori pobili lokalne Indijance. "Ukoliko buržoazija pobijedi, privatizirat će zdravstvo i obrazovanje, oduzeti zemlji Indijancima i stići će vas kletva Macarapane".

Chavez mu pjevao u obliku ptice

Bivši vozač autobusa i sindikalni vođa Maduro po većini anketa vodi deset posto ispred svoga protivnika, a tvrdi i da je prošlog tjedna vidio duh Chaveza u obliku ptice koja je preletjela iznad njegove glave pjevajući mu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene