Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomalo nevjerojatno

Tinejdžerica koja je još kao beba zaprepastila liječnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do vremena kada su njezini roditelji otkrili što joj je zapravo ova si je djevojčica nanijela već poprilično štete...

Dok je bila beba, Gabby Gingras (14)  grickala je svoju vlastitu ruku, roditelji su joj morali izvaditi sve zube jer je izgrizla i jezik... Budući da ne osjeća bol, a posljedica kao beba nije bila svjesna, toliko je prstićem oštetila oko, da su joj ga morali odstraniti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na Kosovu Rođaci pretukli djevojčicu (4) nasmrt? "Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala" Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

Ona ima rijetko stanje zbog kojeg ne osjeća fizičku bol. Čak mjesec dana njezini roditelji nisu znali da joj je slomljena čeljust. Njezino tijelo ne osjeća razliku u temperaturi, pa je vrlo vjerojatno da će na iznimnu hladnoću izaći obučena kao da je kod kuće. Stoga je roditelji uvijek o svemu moraju obavijestiti. Na primjer, ako prolazi pokraj vrućeg štednjaka, moraju joj reći da je vruć kako ne bi na njega naslonila ruke.

Ne podnosite bol, loše podnosite alkohol? Kriva je boja vaših očiju!

Osim toga, ova 14-godišnjakinja obična je tinejdžerica koja pohađa nastavu, ima prijatelje, hobije... U slobodno vrijeme rado svira saksofon i druži se s vršnjacima.

Od većinu njih se razlikuje jer redovito posjećuje nekoliko vrsta liječnika - oftamologe, endokrinologe, ortopede...

'Sada se osjećam udobnije sa svojim stanjem nego prije. To ne utječe na osobu koja jesam, već više na stvari koje radim', zaključuje Gaby.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene