Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici na rubu živaca

VIDEO Kaos na beogradskom aerodromu: "Pripremite se na najveće maltretiranje ikad"

Zračna luka Nikola Tesla
Zračna luka Nikola Tesla Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Posljednjih tjedan dana traje pravi kaos u Zračnoj luci Nikola Tesla u Beogradu. Letovi se otkazuju, a putnici čekaju satima.

U beogradskoj zračnoj luci ponovo su gužve. Promet iz zračne luke Nikola Tesla je otežan zbog usporenog rada i nedovoljnih kapaciteta pojedinih službi.

Air Srbija u subotu je priopćila da zbog zabrane točenja goriva na beogradskoj zračnoj luci zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i posljedičnih gubljenja mjesta u zračnoj luci može doći do kašnjenja i otkazivanja letova tijekom dana. Uz to su istaknuli da čine sve kako bi zbrinuli putnike kojima letovi kasne ili su otkazani.

Pročitajte i ovo Vlak završio u rijeci NESREĆA U SAD-U VIDEO Urušio se most, vlak iskočio iz tračnica: Sedam vagona punih opasnih kemikalija završilo u rijeci

Društvenim mrežama se šire snimke i fotografija kaosa u zračnoj luci, a jedan je korisnik objavio fotografiju i gužvu ispred prijema prtljage. Piše da je posljednjih tjedan dana u zračnoj luci zagubljeno na stotine kofera.

 

Putnici se žale da redovni letovi Air Srbije dosta kasne, a sezona je tek počela.

"Pripremite se na najveće maltretiranje ikad! U polasku za Bodrum kasnili smo dva sata, avion je bio bez oznaka. Jutros u povratku kasnili smo pet sati", rekao je jedan putnik i savjetovao drugima da ponesu hranu za put jer će vjerojatno izgubiti jedan dan odmora bez naknade, prenosi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 Rušenje predrasuda Reproduktivno zdravlje žena s invaliditetom: ''Prilagođavanje i opremanje ambulanti te educiranje osoblja element je oko kojeg ne smijemo raditi kompromise''

"Mi smo noćas čekali povratak na Aerodromu Bodrum nekih osam sati, bez vode i interneta. Javili su koliko točno kasni avion tek kada je krenuo iz Beograda, nakon pet sati od prijave", piše u jednoj objavi na Twitteru.

Ministar građevinarstva, prometa i infrastrukture, Goran Vesić u petak se sastao s predstavnicima francuske kompanije Vinci Airports povodom problema na beogradskom aerodromu. Zatražio je hitne mjere jer će u suprotnom država reagirati. 

Instagram stranica Moj_Beograd, objavila je snimke iz zračne luke na kojima se vidi kako putnici preskaču kofere da bi prošli.

 

 

Iz Air Srbije u nedjelju se nisu oglasili.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene