Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivano otkriće

Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U ručnoj prtljazi u pretincima iznad sjedala muškarac je imao pokvarenu ribu. Tijekom leta iz nje su izgmizali crvi i počeli padati po putnicima.

Putovanje avionom pretvorilo se u užas kada su 13. veljače na letu kompanije Delta iz Amsterdama za Detroit po putnicima počeli padati crvi. Putnik je navodno donio pokvarenu ribu u avion u torbi za ručnu prtljagu i stavio je u pretinac iznad glave, a onda su crvi izgmizali i pali na putnike koji su sjedili ispod, izvijestio je Independent.

Nizozemac Philip Schotte, koji živi u Iowi, rekao je da je vidio najmanje desetak crva kako padaju na ženu usred leta.

"Zapravo ne znam što mi je prolazilo kroz glavu. Pokušavao sam to procesuirati – gađenje je, naravno, jedna stvar", rekao je Schotte i dodao da su stjuardese pratile crve do putničke torbe u odjeljcima iznad glave i pronašle ribu zamotanu u novine.

Pročitajte i ovo Vješanje LGBTQ+ zastave ispred zgrade Parlamenta Prijedlog konzervativne vlade Još jedna članica EU-a legalizirala je istospolne brakove: "Progresivna smo i demokratska zemlja"

Uskoro se javio čovjek kojemu je paket pripadao, a onda su ga stjuardese odnijele. Pilot je najavio da se vraćaju u zračnu luku Schiphol u Amsterdamu, piše Independent.

Aviokompanija Delta ispričala se svojim putnicima.

"Njihovo je putovanje prekinuto zbog nepropisno spakirane ručne torbe. Zrakoplov se vratio do izlaza i putnici su raspoređeni na sljedeći raspoloživi let. Zrakoplov je uklonjen iz upotrebe radi čišćenja", objasnili su.

Pročitajte i ovo Ilustracija kretanje cijena u 12 zemalja Najam stana postao je noćna mora, pogledajte kakav je odnos najamnina i prosječnih plaća u zemljama u okruženju

Jedan od putnika napisao je svoje iskustvo na letu na mreži Reddit.

"Moja obitelj i ja bili smo u redu ispred crva. Gospođa iza nas rekla je stjuardesi da joj na glavu padaju crvi. Bljak! Okrenuo sam se, a oni su gmizali po sjedalu. Premjestili su nas da sjednemo više naprijed", rekao je.

Putnici su navodno za neugodnosti dobili 8000 besplatnih zračnih milja, kompenzaciju za hotelsku sobu i kartu za obrok od 30 dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene