Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Suhi' siječanj

Odustanite od alkohola na mjesec dana i dogodit će vam se ovo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što tijekom prosinca malo više pojedemo, zasigurno će nam se u ruci naći i koja čašica alkohola više. Što kažete na jedan 'suhi' siječanj?

Novo istraživanje pokazalo je da nekonzumiranje alkohola mjesec dana može sniziti kolesterol, pomoći vam da izgubite težinu i unaprijedite navike spavanja, ali i svjesnosti, piše Daily Mail. 'Da netko ima zdravstveni proizvod koji pomaže da imate sve ovo, sigurno bi ga jako dobro prodavao', rekao je konzultant za zdravlje Kevin Moore.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, Marija Miholjek i Saša Kopljar Sve se mijenja iz sata u sat Istraživanje Dnevnika Nove TV: Kako su svi šokovi i preokreti utjecali na građane? Evo što misle o Milanoviću, Plenkoviću i izborima Slika nije dostupna Istraživanje pokazalo Prekomjerno pijenje povećava rizik od krvarenja u mozgu

REVOLUCIONARNA IDEJA Opijanje bez alkohola

Volonteri koji su apstinirali od konzumacije alkoholnih pića tijekom samo pet tjedana, izgubili su 1,5 kilograma te smanjili razinu kolesterola za pet posto. Značajno im je poboljšana i fizička spremnost.

Rezultati studije sugeriraju da će deseci tisuće ljudi koji su se odlučili na 'suhi' siječanj već u veljači osjećati prednosti svoje apstinencije.

Osim toga, profesor Rajiv Jalan sa Sveučilišta u Londonu rekao je kako vrijeme apstinencije može omogućiti jetri da bolje podnosi buduća oštećenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene