Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sila prirode

Odron pomeo sve pred sobom, novinarska ekipa jedva izbjegla smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna snimka odrona zemlje snimljena je u Kanadskoj državi British Columbia. Snimio ju je čovjek s brodića, koji je u to vrijeme vozio uz obalu.

'Pet minuta prije toga bili smo tamo. Nestali bi da smo ostali. Samo prije pet minuta', rekao je u kameru novinar Francis Silvaggio, koji je za dlaku izbjegao sigurnu smrt sa svojim kolegama, prenosi Global News.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

>> VIDEO: Golemi odron na jugu Švicarske!

Odron se dogodio na dijelu obale koji se zove Johnsons Landing, a u njemu je jedna osoba poginula dok se tri smatraju nestalima. U odronu su nestali tročlana obitelj te 64-godišnji umirovljenik iz Njemačke, no kako pronađeno tijelo nije identificirano, ne zna se tko je od četvero navedenih mrtav, a tko se još smatra nestalim.

CBC prenosi kako je sada sve manje šanse da je netko preživio odron. Pogledajte snimku odrona koji je doslovce pomeo sve pred sobom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene