Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovisnost o internetu

Odgajali virtualnu kćer pa im umrlo pravo dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac i žena iz Južne Koreje, ovisnici o internetu, ostavili su svoje tromjesečno dijete da umre od gladi dok su se oni 'skrbili' o svojoj virtualnoj kćeri.

Par je hranio svoje pravo dijete samo jednom na dan u pauzi od 12-satnog boravka u internet-kafiću. Policajac Chung Jin-won za par je rekao je da 'su izgubili volju za normalnim životom' nakon što su izgubili posao, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Haiti pomoć ne stiže Nekad rajskim otokom vladaju bande, širi se i zaraza: "Cijeli dan ne jedem, a zatim idem u krevet bez ičega u želucu" Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti"

Rekao je da su na internetu bježali od stvarnosti. 41-godišnji otac i njegova 25-godišnja supruga uhićeni su u gradu Suweon, južno od Seoula, a pet mjeseci nakon prijave smrti njihovog djeteta.

Obdukcija je pokazala da je smrt djeteta uzrokovana dugim razdobljem pothranjenosti. Par je postao opsjednut  brigom o virtualnoj djevojčici Animi u popularnoj igrici Prius Online. Igra omogućuje igračima da stupe u kontakt s djevojčicom Animom i pomognu joj da vrati pamćenje i razvije emocije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene