Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prepoznali je po tetovažama

Očajna majka djevojke koju su hamasovci maltretirali i vozili golu u kamionetu moli za pomoć: "Dobila sam video..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Nakon što je Hamas napao Izrael u subotu, društvenim mrežama proširila se užasna snimka na kojoj borci Hamasa u kamionetu voze golu djevojku u besvjesnom stanju. Ne zna se je li u nesvjesti ili mrtva dok je jedan od vojnika drži za kosu, a nekoliko njih je pljuvalo na nju.

Obitelj djevojke prepoznala ju je iz jezivog videa po njezinim tetovažama i frizuri. Radi se o Shani Louk, tatoo-umjetnici iz Njemačke koja je bila na glazbenom festivalu u izraelskoj pustinji kad su ih napali militanti i ubili 260 ljudi.

Nije poznato gdje je sad Shani niti u kakvom je stanju, a njezina majka Rikarda preko medija je zamolila za pomoć i bilo kakve informacije o kćeri koja je u 20-im godinama i ima dvojno njemačko-izraelsko državljanstvo.

"Jutros su moju kćer Shani Louk, njemačku državljanku koja je bila s turističkom grupom na jugu Izraela, oteli palestinski hamasovci. Dobila sam video na kojem sam jasno mogla vidjeti da je moja kći u besvjesnom stanju u vozilu s Palestincima. Molim vas, pošaljite bilo kakvu pomoć ili vijesti. Hvala vam", apelirala je Rikarda u videu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene