Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oca proglasili pedofilom jer je fotografirao svoju djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gary Crutchley i njegova obitelj odlučili su provesti poslijepodne u parku, ali nešto što je trebalo biti ugodno obiteljsko druženje, pretvorilo se u incident.

Dok je snimao svoje sinove, 7-godišnjeg Corya i 5-godišnjeg Milesa, okupljeni roditelji Garyja su optužili da je pedofil.

Pročitajte i ovo Zapustena djecja igralista u gradu - 25 Sve potrgano i prljavo Zagrebačka igrališta sve opasnija, roditelji uputili vapaj: "Da djeci stavimo kacige i neprobojna zaštitna odijela prije odlaska u park?" Pronađene igle i šprice u parku - 5 nije prvi put FOTO Zagrebački park iz noćne more! Djeca su se igrala, a oni se skrivali među čempresima

Gospođa koja upravlja toboganom na kojem su se djeca igrala, sumnjičavo je promatrala oca i pitala ga što to on radi. Roditelji koji su čekali u redu zahtjevali su da ih prestane snimati. Jedan ga je roditelj čak optužio da fotografira djecu kako bi slike objavio na internetu.

Sve je to razbijesnilo 39-godišnjeg oca koji je na kraju u pomoć morao pozvati policajca kako bi ovaj potvrdio da nije napravio ništa loše.

'Dječake sam fotografirao dok su se spuštali toboganom. Gospođa koja pazi na tobogan rekla mi je da prestanem. Kada sam ju upitao zašto, rekla mi je da ne smijem fotografirati drugu djecu. Objasnio sam joj kako želim fotografirati samo svoju i dodao da je ovo javni park. Pokazao sam joj fotografije kako bi joj dokazao da ne radim ništa loše. No tada je došla još jedna gospođa i rekla kako ne želi da fotografiram njezinu djecu. Ponovio sam da fotografiram samo svoju. Tada mi je rekla kako ne mi ne vjeruje, jer ja mogu fotografirati bilo koje dijete i objaviti fotografije na internetu. Odmah smo otišli', priča o neobičnom iskustvu Gary Crutchley.

Zbog učestale zloupotrebe dječjih fotografija na internetu, postalo je uobičajeno da se svakoga tko fotografira djecu upita zašto to radi i jesu li to njegova djeca. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene