Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

U potrazi za Maddie

Fotorobot mogućeg otmičara Maddie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj nestale djevojčice Madeleine McCann možda je dobio prvi konkretan trag. Britanska televizija prikazala je dokumentarac u kojem se prvi put objavljuje fotorobot mogućeg otmičara.

Četverogodišnja Madeleine, podsjetimo, nestala je prije dvije godine iz obiteljskog apartmana u jednom portugalskom ljetovalištu. Danas ima šest godina. Prvi put nakon otmice koja je izazvala veliku međunarodnu pozornost iznosi se nova teorija. U britanskom dokumentarcu pojavljuju se novi svjedoci. Oni govore o čovjeku koji je danima promatrao apartman McCannovih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istražitelj tvrdi da su ga napali 'Madeleine McCann je u SAD-u, oteli je pedofili' Slika nije dostupna Zajedno s 'osumnjičenim' The Sun: Madeleine McCann viđena u Dubaiju

>> Slučaj Maddie MCCann: 30 novih dojava o viđenjima

>> FOTO: Kako bi danas izgledala Madeleine

>> McCannovi opet pokreću potragu za Maddie

Petero ključnih svjedoka pronašli su umirovljeni britanski detektivi. Do tog trenutka istragu oko nestanka Madeleine McCann pratile su brojne kontroverze i propusti portugalske policije. I sami u početku osumnjičeni za Madeleinin misteriozni nestanak - njezini roditelji ne odustaju. Sad ključnom smatraju identifikaciju ove osobe. Slučaj neodoljivo podsjeća na onaj otete djevojčice Elizabeth Smart u Americi prije desetak godina. Nestala je iz svoje obiteljske kuće. Oteo ju je par vjerskih fanatika, a pronađena je samo zato jer njezina obitelj nije poslušala policiju i odustala, a s njom ni mediji. Priča o Elizabeth - ulijeva nadu da će i Madeleine jednom biti pronađena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene