Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RASPETLJAVA SE KLUPKO

Detalji misteriozne smrti muškarca u čačanskom hostelu: Policija ispitala njegovu ljubavnicu

Hostel, ilustracija
Hostel, ilustracija Foto: Getty Images
U javnost su procurili novi detalji o misterioznoj smrti muškarca u čačanskom hostelu. Policija je ispitala mladu ženu koja je s njim bila u sobi, a zatim pobjegla.

Muškarca (60) čije je tijelo u četvrtak pronađeno u hostelu u čačanskom naselju Alvadžinica najvjerojatnije će sahraniti njegova obitelj. Još uvijek se ne zna hoće li na sprovod doći njegova supruga koja je u trenutku smrti bila u inozemstvu, dok je on u hostelu bio s drugom ženom. 

"Nemojte nam stajati na muku, dovoljno je što je zbog svega ovoga pukla bruka i u Čačku se danima samo o tome govori. Pripremamo njegovu sahranu, ne znamo hoći li doći i njegova supruga. Vjerujemo da ju je sve ovo pogodilo. Trpimo veliki pritisak obitelji mlađe žene s kojom je bio u hostelu jer su ovom sramotom trajno uništene dvije obitelji", rekao je za Kurir rođak preminulog muškarca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISKORIŠTAVALI SU GA? Preminuo muškarac čiji je slučaj šokirao Hrvatsku: Živio je u izmetu i smeću, policija istražuje tko je misteriozna Ivana

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IPAK ĆE ODGOVARATI? Podignuta optužnica zbog smrti dvomjesečne bebe: Ocu prijeti do 15 godina zatvora

"Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, poznat kao obiteljski čovjek Mlađu ženu ne bih komentirao, kažu da ima muža i djecu. Pitanje nju za izjavu, svi znamo tko je ona", dodao je.

Mlađa žena, s kojom je bio preminuli muškarac, ispitana je u policiji, neslužbeno doznaje Nova.rs. Iz policije su im potvrdili kako za sada nema elemenata njezine odgovornosti za smrt muškarca.

Međutim, muškarac je 2012. imao moždani udar od kojeg se oporavio, ali mu je 2021. na liječničkom pregledu ustanovljena proširena aorta. Osim toga, imao je i visok krvni tlak, piše Srbija Danas.

Kobnog dana preminuli je bio u hotelskoj sobi. Prema neslužbenim podacima, preminuo je od srčanog udara. Policija je u sobi pronašla čašu dopola napunjenu vodom i praškastu materiju nepoznatog sadržaja, za koju se pretpostavlja da je erektivni stimulans.

Kad su ekipe Hitne pomoći i policije došli na mjesto događaja, muškarac je već bio bez vitalnih znakova života. Pokušaj reanimacije je bio bezuspješan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene