Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatražena analiza DNK

Viđena djevojčica koja nalikuje nestaloj Madeleine McCann!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Novom je Zelandu viđena djevojčica koja ne samo da fizički nalikuje nestaloj Madeleine McCann, nego čak ima oštećenje na šarenici desnog oka kakvo ima i Madeleine. Scotland Yard je zatražio analizu uzroka DNK.

Scotland Yard je zatražio analizu uzorka DNK djevojčice pronađene na Novom Zelandu, a koja jako nalikuje Britanki Madeleine McCann, čiji misteriozni nestanak već godinama privlači veliku pažnju svjetske javnosti. Unatoč sličnosti, vjerojatnost da je Novozelanđanka zapravo Madeleine nije velika.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Pretraga vrta Ovom se nitko nije nadao Nevjerojatan obrat u slučaju nestale Maddie! "Plaćen mu je golem iznos, ali..."

>> Nijemac tvrdi da je fotografirao Madeleine McCann

Kako javlja Daily Mirror, djevojčicu su već u niz navrata zamijenili s Madeleine, a krajem prosinca prošle godine netko je nazvao i policiju. Detalj koji je naveo pojedince da posumnjaju kako je riječ o nestaloj Britanki je oštećenje šarenice njezina desnog oka - slično oštećenje ima i Madeleine.

Kate i Gerry McCann su medijima preko svog glasnogovornika poručili da nemaju komentara. Njihova je kći, koja danas ima devet godina, netragom nestala 3. svibnja 2007. godine u jednom portugalskom ljetovalištu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene