Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privatni susret

Obama u JAR-u: Ne ide Mandeli u bolnicu, ali će se susresti s njegovom obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barack i Michelle Obama sa svojim su kćerima jučer stigli u Južnoafričku republiku gdje će se susresti s obitelji teško bolesnog Nelsona Mandele.

Američki predsjednik Barack Obama, koji je u petak doputovao u posjet Južnoafričkoj Republici, neće posjetiti svojeg 'heroja' Nelsona Mandelu koji se nalazi u bolnici u Pretoriji u kritičnom stanju, izjavio je u subotu američki dužnosnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog ocjena "Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti": Majka osuđena jer je sinu slala uznemirujuće poruke Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

'Predsjednik i Prva dama susrest će se privatno s članovima obitelji Mandela kako bi im prenijeli želje i molitve u ovom teškom trenutku', izjavio je taj neimenovani dužnosnik.

>> Mandelina bivša supruga: Danas mu je 'znatno bolje'

'Iz obzira spram mirovanja i zdravstvenog stanja Nelsona Mandele te zbog želje njegove obitelji, neće ići u bolnicu', dodao je on, dok je Barack Obama dolazio u ured južnoafričkog predsjednika na razgovor s kolegom Jacobom Zumom.

Američki predsjednik, u drugom dijelu afričke turneje započete u Senegalu, izjavio je u petak da mu ne treba 'fotografija' sa svjetskom ikonom slobode i praštanja.

Barack Obama susreo se s herojem borbe protiv apartheida 2005., dok je bio mladi senator. Otad su razgovarali u nekoliko navrata telefonom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene