Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svinjska gripa 'zatvara' djecu

Novozelandski školarci u karanteni nakon povratka iz Meksika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina novozelandskih srednjoškolaca smještena je u karantenu jer su nakon povratka iz putovanja po Meksiku osjetili simptome gripe, piše tisak citirajući lokalne zdravstvene vlasti.

Tri nastavnika i 22 srednjoškolca iz škole Rangitoto u Aucklandu vratilo se u subotu s trotjednog boravka u Meksiku gdje je svinjska gripa dosad usmrtila 80 ljudi. Neki su imali simptome gripe pa je skupina izolirana kako bi bolesnici bili podvrgnuti pretragama, priopćeno je iz zdravstvenih službi u Aucklandu.

Pročitajte i ovo Vjačeslava Morozova Špijunski skandal Profesor uhićen pod optužbom za špijunažu: "Ruske obavještajne službe žele se infiltrirati” Odluka o istražnom pritvoru profesoru - 3 Na bolovanju je Preokret u slučaju tučnjave u strukovnoj školi: Profesor ostaje raditi, učenicima opomena pred isključenje

Rezultati pretraga koji će pokazati radi li se o svinjskoj gripi trebali bi biti poznati krajem dana, kazao je novinskoj agenciji New Zealand Press Association glasnogovornik ministarstva zdravstva Michael Flyger.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene