Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hospitaliziran prije prisege

Novi grčki ministar dao ostavku zbog zdravstvenih razloga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi grčki ministar financija Vasilis Rapanos u ponedjeljak je premijera Antonisa Samarasa izvijestio kako odustaje od obavljanja te važne funkcije iz zdravstvenih razloga, objavljeno je iz ureda grčkoga premijera.

Rapanos (65) hospitaliziran je u petak nešto prije prisege zbog mučnine i jakih bolova u trbuhu. Premijeru Samarasu iz bolnice je u ponedjeljak uputio pismo u kojemu mu "zahvaljuje na časti koju mu je ukazao ponudivši mu ministarsko mjesto".

"Boravak u bolnici pokazao je da su moji zdravstveni problemi i dalje prisutni, pa sam, nakon razgovora s liječnicima, zaključio da mi zdravstveno stanje u ovom trenutku ne dopušta da preuzmem dužnost" ministra financija, objasnio je Rapanos u pismu Samarasu.

Pročitajte i ovo Izraelski ministar ozlijeđen u prometnoj nesreći Nije prva nesreća Prevrnuo se automobil u kojem je bio kontroverzni izraelski ministar: Nije bio sam Pljačka zlatarnice u Grčkoj Ukrali robu od 315.000 eura VIDEO Kamera snimila krađu koju su izveli srpski Pink Panteri: Lopov puzao po podu da ne bi aktivirao alarm

>> Grčki premijer operiran, ministar financija ostaje u bolnici

Vladin glasnogovornik Simos Kedikoglu je nešto prije tijekom dana za privatni radio Flash izjavio kako je premijer Samaras za Rapanosove zdravstvene probleme saznao u petak u telefonskom razgovoru, no da mu je on tad rekao da su oni kronične prirode i da će moći obnašati dužnost na koju je imenovan. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene