Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ironija za kraj

"Bomba u sanduku s vinima": Bivši obavještajac uvjeren da je Prigožin ubijen

Putin i Prigožin
Putin i Prigožin Foto: Afp
Bivši britanski obavještajac Christopher Steele vjeruje da je zrakoplov u kojem je bio Jevgenij Prigožin srušen eksplozivnom napravom.

Da je Embraer Legacy 600, u kojem su bili šefovi grupe Wagner Jevgenij Prigožin i Dmitrij Utkin, srušen eksplozivnom napravom, vjeruje Christopher Steele, bivši britanski obavještajac. 

Bomba je, vjeruje Steele, bila postavljena u samom zrakoplovu, i to u sanduku vina. "To je sigurno obavljeno iznutra, a postoje indicije da je bomba bila u sanduku vina. To je ironičan svršetak Putinova bivšeg ugostitelja", rekao je Steele za Sky News. 

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin iz minute u minutu Putin se prvi put oglasio o padu aviona: "Prigožin je napravio ozbiljne pogreške"

Naime, u mnoštvu teorija o eksploziji zrakoplova pojavila se i ta o sanduku s vinima koji su putnici dobili na dar i koji je, prema toj teoriji, kasnije eksplodirao nadomak Moskve.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas na Novom Zelandu Braća godinama u baru drogirala i silovala mlade žene, neke su snimali: Otkriveni jezivi detalji  

Prigožin je svojedobno započeo posao kao obični prodavač hrenovki u tijestu, a kasnije je postao vlasnikom restorana u koji je znao navratiti i sam Vladimir Putin. Upravo nakon tih susreta u restoranu Prigožin je počeo dobivati unosne poslove s državom. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene