Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova šefica Yahoo-a

'Ili radite brže, ili ću naći nekog tko radi brže od vas!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O prelasku Marisse Mayer na Yahoo kao izvršne direktorice, već je donio rezultate, ali i određeni strah i nemir među djelatnike te posrnule tvrtke.

Ljepša strana promjena koje je uvela Mayer, jest ta kako ona želi da svaki djelatnik Yahooa ima iPhone te da svi stalni zaposlenici te tvrtke imaju besplatnu hranu unutar firme, prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Račun tvrtke blokiran SKANDAL u Splitu: Direktorica optužena da je oštetila državu za 17 milijuna kuna Slika nije dostupna Smijenjena direktorica ZL Zadar postala savjetnica s većom plaćom

>> Transfer godine: Najmoćnija žena Googlea prešla na Yahoo!

Zauzvrat, svijetla u uredima Yahooa gorjet će duže nego što je to dosad bio slučaj. No, neimenovani izvor iz same tvrtke ispričao je svoju verziju tih promjena, koje se ne odnose na gadgete i hranu.

Mayer je zapravo unijela pravu promjenu u smislu očekivanja što i koliko bi djelatnici Yahooa trebali raditi u toj tvrtki. isti izvor ističe kako su se njegovi kolege nedavno sastali s Mayer i predstavili joj novi projekt, koji joj se izuzetno svidio.

Tad ih je dočekalo pravo iznenađenje i promjena. Mayer im je dala do znanja kako joj se projekt toliko sviđa, da ga želi vidjeti spremnog do 1. prosinca tekuće godine, što je nekoliko mjeseci prije roka koji si je sam tim zadao.

Zatim im je rekla kako imaju tjedan dana mozganja mogu li oni to izvesti ili ne, s opaskom da ako ne mogu, ona će pronaći tim koji može.

Stoga, pravi zaključak o promjenama koje je unijela Mayer jest - rad do kasno u noć, kratki rokovi za ostvarenje ciljeva te vrhunska kvaliteta obavljenog posla. Ova kombinacija u njezinoj cijelosti, dosad je bila nepoznanica u Yahoo-u, no u Googleu, gdje je Mayer šefovala prije, zasigurno nije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene