Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedaleko Newtowna

Nema prijetnje: Djeca puštena iz škola, sumnjive osobe s puškom nema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova prijetnja pojavila se u američkoj saveznoj državi Connecticut, no kako se pokazalo stvarne opasnosti ipak nema.

Policija je otvorila škole te pustila djecu nakon što se ustanovilo da ne postoji opasnost od sumnjive osobe koja je ranije danas, navodno, uočena u Ridgefieldu nedaleko Newtowna s puškom u ruci.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice Danke - 1 začarani krug Novi zaplet u slučaju Danke Ilić: "MUP umjesto da otkrije i progoni počinitelje kaznenih djela, sudjeluje najvjerojatnije u zlostavljanju i mučenju" Potraga za Dankom još traje Puno pitanja "Djetetu prilikom udarca krene krv, a mi nemamo DNK": Stručnjaci o slučaju ubijene Danke

Podsjetimo, policija američke savezne države Connecticut istraživala sumnjivu osobu koja je uočena na željezničkoj stanici u gradu Ridgefieldu 32 kilometra udaljenom od Newtowna u kojem je prije tri dana Adam Lanza počinio masakr nad školskom djecom i njihovim učiteljicama.

Učenici su u lokalnim školama bili zatvoreni dok se nije istražila prijetnja. Prema izjavama svjedoka, sumnjiva je osoba bilanaoružana puškom.

>> Razgovor policajaca za vrijeme pokolja u školi

>> Učiteljica (27) koja je tijelom stala pred ubojicu i pokušala spasiti djecu

'Sve su škole u 'lockdownu' zbog sumnive osobe koja je viđena u blizini željezničke postaje u Ridgefieldu', priopćili su iz grada. Dodali su i kako je jedan vozač na cesti primijetio muškarca s puškom, prenosi Sky News.

'Autobusi za školu Branchville preusmjereni su u East Ridge školu, a oni koji su već bili u školi Branchville zaključani su u dvoranu', kažu u gradu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene