Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Audio snimke

Razgovor policajaca za vrijeme pokolja u školi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Web stranica radioreference.com pustila je u javnost audio zapis razgovora policijskih službenika za vrijeme krvavog pohoda Adama Lanze na osnovnu školu Sandy Hook u Newtownu.

U stravičnom pokolju koji se dogodio u četvrtak u osnovnoj školi Sandy Hook u američkoj saveznoj državi Connecticut, ubijeno je 26 osoba. Oružani napadač, identificiran kao 20-godišnji Adam Lanza, s dva je pištolja i jednom poluautomatskom puškom ušao u školu i počeo pucati. 'Svim jedinicama, osoba koju imam na liniji kaže kako i dalje čuje nešto što zvuči kao hici iz vatrenog oružja', rekao je jedan policajac na snimci.

Pročitajte i ovo Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se" Načelnik PU Beograd Veselin Milić o pucnjavi o školi Objavljeni mučni detalji VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

>> Patolog: Svi su ubijeni s više metaka iz neposredne blizine; Obama ide u posjet obiteljima ubijene djece

Među ubijenima je 20 djece, 12 djevojčica i 8 dječaka te 6 punoljetnih osoba, mahom žene u dobi od 27-56 godina. Adam Lanza je prije krvavog pohoda na školu ubio vlastitu majku u njihovu obiteljsku domu, a na kraju je presudio i sam sebi.

>> Policija: Pronašli smo dokaze o motivima pokolja

U priloženom videu poslušajte razgovor policijskih službenika za vrijeme pucnjave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene