Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se točan razlog nesreće

Njemačka: Srušio se manji putnički avion, četiri osobe mrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blizu areodroma na zapadu Njemačke srušio se manji putnički zrakoplov pri čemu su smrtno stradala četiri putnika.

U nedjelju poslijepodne se u blizini grada Triera, nedaleko od areodroma, srušio manji putnički avion. Pretpostavlja se da je do nesreće došlo kada se avion, zbog guste magle, zabio u električni stup, a nakon toga pao i zapalio se.

Smrtno su stradala sva četiri putnika. 'U avionu su bila dva pilota i dva biznismena. Vjerujemo da je riječ o biznismenima s područja Triera', kazao je organizator civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Vladimir Putin poginulo 74 ljudi Putin uvjeren da zna tko je srušio ruski avion: "Tražimo da se provede međunarodna istraga"

VIDEO DRAMA BOEINGA 767: 29 osoba ozlijeđeno pri slijetanju u Medinu

Vatrogasci su odmah izašli na teren i ugasili požar koji je izbio nakon udarca u električni stup. 'Nema šane da bi netko preživio ovo što se dogodilo', kazao je glasnogovornik tamošnje policije, a prenosi Daily Mail.

Kako pišu lokalne novine, radi se o zrakoplovu Cessna Citation 501 koji je bio u najmu ili u vlasništvu neke od tvrtki u toj regiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene