Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji prizor

Majka ga je odbacila, a njemačka obitelj odlučila ga je iz Hrvatske povesti kući: U priču se uplela i policija, malo ih je sve iznenadilo

Janje u automobilu
Janje u automobilu Foto: Facebook
Austrijski policajci ostali su iznenađeni kada su u automobilu jedne njemačke obitelji pronašli - janje.

Nesvakidašnji prizor iznenadio je austrijske policajce. Nakon dojave građana da se u salzburškoj ulici Schwarzstrasse u automobilu nalazi mlado janje koje glasno bleji, policajci su po dolasku utvrdili da se na stražnjem sjedalu nalazi janje kojemu je obitelj napravila krevetić od kutije s dekom i malo sijena.

Janje u automobilu Janje u automobilu (Foto: Facebook)

Policajci su ubrzo doznali da se vlasnik automobila nalazi u obližnjem kazalištu lutaka, a da je brigu o janjcu za to vrijeme povjerio konobarici koja je radila u ugostiteljskom objektu nedaleko od parkirališta, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Zapalio se željeznički kolodvor u Kursku Rat u Ukrajini VIDEO Ukrajinski dron pogodio Kursk, britanska obavještajna služba objavila važno izvješće

Policajci su uskoro doznali da je 49-godišnji Nijemac u Hrvatskoj dobio malo janje koje je ovca odbacila 7. srpnja te ga je želio ponijeti kući nakon posjeta Salzburgu i nastaviti brinuti o njemu na svojoj farmi.

Zbog nepoštivanja propisa o prijevozu životinja i karanteni, janje Chili naknadno je predano organizaciji za dobrobit životinja na potrebne veterinarske preglede i četiri tjedna karantene.

O cijelom slučaju obaviještena su nadležna tijela. Očekuje se da će 49-godišnjak moći preuzeti Chili i prevesti ga u Berlin nakon što istekne karantena.
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene