Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neshvatljiva represija

Nisu istinski žalili za 'Dragim vođom': Sjevernokorejce šalju u logore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi oni koji nisu dovoljno ili na pravi način žalili zbog smrti sjevernokorejskog vođe Kim Jong-ila, poslani su u radne logore na izdržavanje višemjesečnih kazni, objavio je jedan južnokorejski list.

Na šest mjeseci prisilnog rada osuđeni su oni, koji nisu sudjelovali u organiziranom žaljenju, ili su odlazili na te manifestacije, ali nisu plakali, niti pokazivali iskrene emocije, objavio je dnevnik NK.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije" Slika nije dostupna Strašna ispovijest Priča o gladi i bijegu: Iznio užasavajuću istinu o životu u jednoj od najokrutnijih država na svijetu

Oni koji su zadovoljili taj kriterij, ali su kritizirali odluku da se vlast prenese na treću generaciju ibtelji Kim, poslani su kampove za preodgoj, ili su sa članovima obitelji protjerani iz gradova u sela, prenosi DPA.

Kim Jong-il je preminuo 17 prosinca u 69. godini, a nekoliko dana kasnije vlast je preuzeo njegov najmlađi sin Kim jong Un. Po završetku četvorodnevne žalosti, u lokalnim partijskim komitetima i partijskim ograncima u poduzećima, održani su sastanci na kojima su kritizirani oni koji se nisu ponašali na pravi način, a potom su izricane i kazne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene