Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislila je da se smije

Nevjerojatno: Dečko joj se ugušio tijekom leta, pokraj tijela sjedila devet sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran smrtni slučaj dogodio se tijekom leta putničkim zrakoplovom na relaciji Singapur-Auckland.

Vanessa Preechakul i njezin dečko Robert Rippingale sjedili su jedno pored drugog, uživajući zajedno, no onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano. 31-godišnji Rippingale odlučio je pojesti obrok tijekom leta i počeo se gušiti, jer mu je komad hrane zapeo u grlu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sloboda kretanja Japan više nema najjaču putovnicu na svijetu: Doznajte i na kojem je mjestu Hrvatska Ilustracija Pomoć nije stigla Pogubili muškarca zbog kilograma kanabisa: Obitelj do samog kraja molila za pomilovanje

Incident se dogodio sat i pol nakon uzlijetanja s aerodroma u Singapuru. Rippingale je gledao film tijekom leta i jeo kad se dogosila tragedija.

Njegova 27-godišnja djevojka Vanessa isprva je pomislila kako se samo jako smije, no tad je primijetila da su mu se oči preokrenule i da je poplavio. Putničkom kabinom odjeknuo je vrisak i pozivi upomoć, no iako su na istom letu bile dvije medicinske sestre i liječnik, Rippingaleu više nije bilo spasa, čak niti nakon pokušaja da ga ožive umjetnim disanjem.

Djevojka je zatražila da tijelo njezinog dečka ostane pored nje do kraja leta, točnije punih devet sati, a osoblje zrakoplova to je odobrilo zbog izvanrednih uvjeta. 'Morala sam se nositi s tim, nisam imala izbora. Cijelo vrijeme sam mislila: Kako si mi to mogao učiniti?', rekla je Preechakul, a prenosi Daily Mail.

'Teško mi je nositi se s njegovom smrti. Bio je tako druželjubiv i darežljiv', zaključila je. Glasnogovornik zrakoplovne kompanije Jetstar, izrazi je sućut obitelji i djevojci te se zahvalio liječniku na pomoći.

Preechakul je upoznala svojeg dečka u Singapuru, gdje je on radio tri godine, a letjeli su za Novi Zeland u posjet njegovim roditeljima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene