Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Connecticut u šoku

Tragedija: Misleći da je pljačkaš, ubio posvojenog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srednjoškolski profesor iz američke savezne države Connecticut zabunom je ubio svog posvojenog 15-godišnjeg sina, misleći da je provalnik koji namjerava opljačkati susjedovu kuću.

Nesreća se dogodila u noći s četvrtka na petak. 'Ovo je velika tragedija u kojoj je izgubljen mladi život', rekao je policajac koji je došao na očevid, piše CNN

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Uspaničarena susjeda nazvala je Jeffreya Giuliana i rekla da misli da je pljačkaš ispred njezine kuće. Policija je izvijestila kako je susjeda ispričala Jeffreyu da je pljačkaš obučen u crno, ima skijašku masku i drži nekakav sjajni predmet.

Giuliano se sukobio s navodnim pljačkašem te nije shvatio da se radi o njegovom posvojenom sinu. Sukob je završio pucnjavom u kojoj je 15-godišnjak poginuo.

>> Strava u Njemačkoj: Žena osumnjičena za ubojstvo petero vlastite djece

Protiv oca još nije podignuta nikakva optužnica. 'Svi imamo milijun pitanja. Što se te noći događalo u glavi 15-godišnjaka? Jako nas je pogodila ova tragedija', ispričala je jedna od susjeda.

Svi se nadaju kako će nastavak policijske istrage dati odgovore na brojna pitanja u ovom slučaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene