Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sarin se vraća kući

Obitelj pronašla svoju izgubljenu mačku u gradu udaljenom više od 1000 kilometara

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nevjerojatna priča o ujedinjenju obitelji s njihovim davno izgubljenim kućnim ljubimcem počela je kada je na cesti u više od 1100 kilometara udaljenom gradu pronađena mačka. Sarin je bila izgubljena tri godine, a obitelj je već oplakala njezin gubitak.

Obitelj iz Kansasa dobila je natrag svoju mačku tri godine nakon njezina nestanka.

Putovanje kući za mačku Sarin počelo je 29. kolovoza kada je pronađena na cesti i dovedena u sklonište za životinje u Durangu. Mačka je bila čipirana, pa su djelatnici skloništa počeli tražiti vlasnika, rekla je predstavnica skloništa za životinje Cassidy Crisp za CBS News.

Pročitajte i ovo operacija Još je na respiratoru Došao u bolnicu s bolovima u trbuhu i temperaturom, liječnici se šokirali kada su otkrili o čemu se radi

Kada je mikročip pokazao da je njezina adresa u Kansasu, djelatnici su pretpostavili da Sarinini vlasnici nisu ažurirali svoju adresu. Dugogodišnja volonterka skloništa Cathy Roberts nazvala je vlasnicu Jeni Owens da joj kaže da je mačka pronađena, ali je Owens u nevjerici odgovorila: "Koja mačka?"

Pročitajte i ovo Štand na tržnici, ilustracija Uhićena šestorica muškaraca Brutalan zločin zbog jedne voćke: Mladić vezan za stup i nasmrt mučen zbog sumnje da je ukrao – bananu

Sarin je nestala iz obiteljskog doma u gradu Topek tako davno da je obitelj već prihvatila gubitak voljenog kućnog ljubimca. Čak su nabavili novu mačku godinu dana nakon gubitka Sarin.

Pročitajte i ovo Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine

Obitelj, koja ima dvoje djece, bila je uzbuđena što se mačka vraća. Radnici skloništa isprva nisu bili sigurni kako petogodišnju mačku vratiti u Kansas. Crisp je kontaktirao American Airlines, koji je pristao besplatno prevesti mačku njezinoj obitelji.

U četvrtak se Sarin ponovno sastala sa svojom obitelji, a članovi su od sreće i zaplakali.

Pročitajte i ovo Odsječeno poznato stablo koje je stajalo pored Hadrijanova zida - 3 Policija provodi istragu Šok i ljutnja zbog poznatog stabla koje je stoljećima stajalo uz Hadrijanov zid: Presudio mu tinejdžer pod okriljem noći

Još uvijek se ne zna kako je Sarin završila više od 1100 kilometara daleko od kuće, a Crisp nagađa da je skočila na kamion ili se sakrila u osovini kotača automobila. Usput ju je netko mogao udomiti i preseliti se s njom u Durango, prije nego što je pobjegla.

"Dalek je put", rekao je Crisp.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene