Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad iz zasjede

Nepoznat motiv ubojstva četvorice policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju su u napadu iz zasjede na kafić u blizini vojne baze u američkoj državi Washington ubijena četvorica policajaca iz još nepoznata razloga, izvijestili su policijski izvori.

Glasnogovornik šerifa okruga Pierce, Ed Troyer rekao je da su policajci sjedili za stolom prije polaska u službu. Najmanje jedan osumnjičeni ušao je u kafić oko 8.15 po mjesnom vremenu i otvorio vatru na policajce.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Pucnjava se dogodila u blizini vojne baze u Tacomi, oko 56 km od Seattlea. Glasnogovornik nije objavio imena žrtava, kazavši samo kako su sva četvorica provela cijeli radni vijek u policijskoj službi te države. Također je rekao kako vlasti vjeruju da su nepoznate osobe na njih pucale s namjerom, no nije precizirao koji im je bio motiv.

>> Zasjeda: Četiri policajca ubijena dok su sjedili na kavi

'Sigurno je riječ o napadu iz zasjede, jer su se u kafiću nalazila dva konobara i još nekoliko gostiju, a nitko od njih nije stradao', rekao je Troyer, dodavši kako su u trenutku kada su napadnuti policajci pred sobom imali prijenosna računala. Za sada je sigurno da je na policajce pucala jedna osoba, no policija traga za još jednim sumnjivcem. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene