Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nekrofil mrtvačkim bakterijama zarazio djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Beograđanin priveden je na psihijatrijsko promatranje zbog sumnje da je imao seksualne odnose s mrtvacima! Bizaran slučaj novodno je otkriven prošlog tjedna, kada je policija upala u stan osumnjičenog i ondje pronašla dva 'svježa' leša.

Privođenju nekrofila prethodila je ljubavna afera s jednom djevojkom iz beogradskog naselja Cerak. Djevojka je poslije noći preovedene s osumnjičenikom otišla doktoru jer je dobila osip po tijelu i ustima. Otkriveno je da ima bakterije koje se nalaze samo na leševima.

Pročitajte i ovo Groblje Ostali šokirani Skandal u Sisku! U obiteljskoj grobnici godinama bila pokopana nepoznata žena: ''On mi je bahato odgovorio'' Čovjek pao u grob - 1 Dan uoči Sisveta Pao u grob i zvao 112, njima je to bilo smiješno: "Bolovi su nesnosni. Drago mi je da sam pobijedio laži"

Prema saznanju Kurira,  mladić i djevojka upoznali su se upoznatom beogradskom klubu "Stefan Braun". Mladić je, kaže zaražena djevojka, bio veoma privlačan. Začas su se 'spetljali'. Mladić je predložio da ostatak noći provedu zajedno, što je ona bez razmišljanja prihvatila.

Već sutradan djevojci se po tijelu i ustima pojavio osip koji ju je uznemirio. Odlučila je otići na pregled u jednu beogradsku kliniku, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje postoje samo na leševima! 

Poslije pregleda zaprepašteni liječnik joj je rekao: "Lijepo mi reci što si radila." Zbunjena djevojka nije znala o čemu se radi, pa joj je liječnik objasnio da na grliću maternice ima bakterije koje imaju samo mrtvaci. Ona je u početku odbijala priznati seksualnu avanturu, tvrdeći da se samo ljubila s jednim mladićem. 

Međutim, pod pritiskom je priznala i da je spavala s njim. Doktor je, kako se pretpostavlja, pozvao policiju, koja je odmah upala u mladićev stan na Vračaru.

Izvor Kurira navodi da su inspektori, pomalo zbunjeni, zakucali na vrata tog mladića. Međutim, ono što su našli unutra, sve ih je šokiralo. 

'Policajci su mladića zatekli s dva svježa leša i odmah su ga priveli i odveli na promatranje na psihijatrijsku kliniku, gdje je zadržan do daljnjeg. Policajci su dugo sumnjali u to da je i djevojka umiješana u cijelu priču, ali je ispalo da je i ona samo žrtva nekrofila' kaže  Kurirov izvor. 

Ovaj bizarni slučaj jučer nitko nije želio službeno potvrditi, ni policija ni psihijatrija.

Policija je navodno proširila cijelu istragu kako bi saznali odakle leševi u mladićevom stanu, koji potječe iz dobrostojeće obitelji.

 Istraga je, navodno, dovela do jednog radnika Kliničkog centra Srbije, koji je uhićen zbog sumnje da je ovom nekrofilu osigurao leševe za seksualno iživljavanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene