Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio mu je majku i brata

Nakon što je ugledni odvjetnik osuđen za ubojstvo supruge i sina, starijem sinu uputio poruku koja ga je slomila

Suđenje Richardu Alexu Murdaughu
Suđenje Richardu Alexu Murdaughu Foto: AP Photo/Jeffrey Collins via Guliver
Buster Murdaugh, sin bivšeg uglednog odvjetnika Richarda Alexa Murdaugha, plakao je dok je gledao kako na sudu u Južnoj Karolini osuđuju njegova oca na dvije doživotne zatvorske kazne.

Nakon što je Alex Murdaugh osuđen za ubojstvo svoje supruge Maggie i sina Paula, njegov preživjeli sin, Buster, viđen je kako pada u nesvijest ispred suda.

Prema izvoru koji je bio prisutan na suđenju, djelovao je dobro dok se kamere nisu ugasile. No, čim je izašao iz sudnice, nekontrolirano je plakao. Kasnije su ga njegova dva strica smjestila u auto.

Pročitajte i ovo Suđenje Richardu Alexu Murdaughu JEZIV SLUČAJ Bivši moćnik Alex Murdaugh dobio dvije doživotne zatvorske kazne za ubojstvo sina i supruge

Bivši odvjetnik Južne Karoline i politički moćnik Alex Murdaugh osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja. 26-godišnji Buster bio je stalno prisutan u sudnici tijekom cijelog suđenja koje je počelo u siječnju 2023. godine.

Poroti je trebalo manje od tri sata da dođe do zaključka da je Alex Murdaugh ubio svoju ženu i sina u lipnju 2022., prenosi Daily Mail.

Buster Murdaugh ostao je uz Alexa tijekom cijelog postupka, a čini se da su otac i sin unatoč okolnostima ostali bliski. Dok su mu stavljali lisice na ruke, 54-godišnji osuđenik sinu je rekao "Volim te".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene