Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izaziva ih i prijeti

Krvavi pohod: Pomahnitali ubojica objavio rat policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica u Velikoj Britaniji objavio je rat tamošnjoj policiji.

Na sjeveroistoku Engleske, okupila se prava mala vojska policajaca i pokrenut je sveobuhvatni lov na Raoula Moata, bodybuildera, koji je neposredno po izlasku iz zatvora, prošle subote ubio dečka svoje bivše djevojke, a nju teško ranio. Idućeg dana, Moat je upucao policajca i obećao kako tu neće stati. Nesretnog je policajca Moat je pogodio hicem iz vatrenog oružja u lice, prenose britanski mediji.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija čamca s migrantima Smrtonosan prijelaz Strašna tragedija u La Mancheu: Prevrnuo se čamac pun migranata, djevojčica preminula

'Javnost me se ne treba bojati, ali policija bi me se trebala bojati, jer neću stati sve dok ne umrem', samo je malen isječak pisma na 40 stranica, koje je ovaj pomahnitali ubojica poslao policiji putem prijatelja. Moat je navodno poludio nakon što mu je dojavljeno kako je novi dečko njegove bivše djevojke Samathe Stobbart, zapravo policajac. No, ta informacija bila je daleko od istine, jer je Chris Brown, dečko Stobbart, zapravo bio instruktor karatea.

Sama Stobbart je Moatu lagala kako je Brown policajac, nadajući se kako će ga to uplašiti, no dogodilo se upravo suprotno. Moat je navodno policiju izazivao i putem Facebooka, koristeći te stranice kako bi objavio svoju listu za odstrel. Policija je ljude sa te liste stavila pod zaštitu, a vjeruju kako Moatu pomažu i njegovi prijatelji s kriminalnom prošlošću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene