Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tadić za CNN

'Navodi da smo godinama znali gdje je Mladić su - glupost!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U intervjuu za CNN srpski predsjednik Boris Tadić kazao je kako su navodi da je Srbija znala gdje se krije Mladić 'gluposti'.

'Gluposti su da su vlasti u Srbiji znale gdje se krije bivši komandant vojske RS Ratko Mladić i da su samo čekale pogodnu priliku da ga uhapse. Čujem mnogo komentare i mogu reći da je to, a upotrijebit ću nimalo diplomatski rječnik - to je glupost', kazao je Tadić ističući kako je njegova vlada naporno radila na uhićenju Mladića.

Pročitajte i ovo Policija: Ilustracija STIGAO I ODGOVOR OBAVJEŠTAJACA SOA za Dnevnik Nove TV o djelovanju kineske tajne policije: "Upoznati smo s pitanjem djelovanja 'prikrivenih policijskih postaja, ali...'" Slika nije dostupna "Bio sam u krivu" Seks skandal trese CNN: Šef najmoćnije medijske kuće tajio aferu s kolegicom, otkrila ga istraga oko druge afere

>> Ovako sada izgleda Ratko Mladić!

>> VIDEO: Privođenje Ratka Mladića na sud u Beogradu!

Na upit novinara tko je štitio Mladića, Tadić je rekao da ne zna točno, ali da je Mladić u početku bijega imao zaštitu određenih pripadnika srpske vojske, ali da su ga kasnije štitili samo malobrojni članovi obitelji. Tadić je također iskoristio priliku i napomenuo kako sve optužbe za ratne zločine moraju biti istražene , a to uključuje i optužbe za ilegalnu prodaju ljudskih organa na Kosovu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene