Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti joj doživotni zatvor

Trudnica nožem izbola susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjeda nije spasilo niti odvraćanje pažnje pivom, kao ni bijeg preko ceste. Zadobio je šest uboda u prsa od pobješnjele trudnice.

Vesna S. (25) ostatak svog života u Münchenu najvjerovatnije će provesti iza rešetaka jer je sa šest uboda nožem umalo ubila susjeda koji je tražio da utiša buku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija

Tragedija zbog koje se toj trudnici, koja je projeklom iz Srbije, sudi, dogodila se kad se njezin susjed Frank F. pojavio u njezinom dvorištu kako bi joj skrenuo pažnju da je njena privatna zabava preglasna. Vesna S. se prethodno oglušila na opomene iz policije.

Svijet zgrožen presudom - U 8. mjesecu trudnoće osuđena na smrt vješanjem!

Prema pisanju nemačkih medija, Frank se nakon razvoda od supruge koja je isto tako srpskog porijekla, a s kojom ima troje djece od tri, pet i šest godina, doselio u kuću do Vesnine. Do trenutka napada, ona i njeni gosti su, kako je Vesna kasnije rekla na sudu, 'popili puno alkohola i pušili marihuanu', prenosi Blic.

Kako bi još jednom upozorio susjedu, Frank je ušao u njezino dvorište. Ona se ubrzo pojavila, vidno uznemirena, noseći sa sobom nož. Potrčala je prema Franku i, vičući 'ubiću te', pokušala ga ubosti.

U namjeri da se odbrani od napada, prema njezinim riječima, Frank ju je prvo zalio pivom, a potom pokušao pobjeći iz dvorišta, ali je ona potrčala za njim preko ulice i zadala mu šest uboda u prsa.

Na sudu se ispostavilo da je čitav incident mobilnim telefonom čitavo vrijeme snimao jedan od Vesninih susjeda, dok je krvoločna trudnica izjavila da je 'samo htjela zastrašiti Franka, ali ga ne i ubiti'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene