Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvoreno i putem Facebooka

Napisao 'Upucajte crnju' u komentaru Obami pa ga...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka tajna služba zakucala je na vrata 68-godišnjeg gradskog dužnosnika u SAD-u, nakon što je ovaj na svojem Facebook profilu napisao uvredljiv i prijeteći komentar vezan za američkog predsjednika Baracka Obamu i koji glasi - 'Upucajte crnju'.

David Masters, 68-godišnji gradski dužnosnik iz Sabattusa u saveznoj državi Maine, našao se u vodi do grla zbog uvredljivog i prijetećeg komentara upoćenog prema američkom predsjedniku Baracku Obami.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mama Sarah U Keniji u dobi od 99 godina preminula baka Baracka Obame Slika nije dostupna GOTOVO 900 TISUĆA PRIMJERAKA "Obećana zemlja" bivšeg američkog predsjednika već prvi dan srušila rekorde prodaje i uvjerljivo potukla literarna djela prethodnika

>> Obama: King je ponudio put spasa potlačenima i tlačiteljima

Masters je na svojem Facebook profilu u komentaru između ostalog napisao 'Upucajte crnju', a to je bilo dovoljno da mu na vrata pokucaju predstavnici tajnih službi, prenosi Huffington Post.

Sat vremena je trajalo ispitivanje Mastersa u lokalnoj policijskoj postaji. 'Mislim da je sve to jedna velika svinjarija. Nisam prijetio predsjedniku... Možda sam upotrijebio krive riječi... Nisam rekao da ću to učiniti', komentirao je Masters situaciju u kojoj se našao.

Još u ožujku ove godine Masters je dospio na naslovnice, zbog prijedloga da se uvede obaveza vlasništva oružja za sve stanovnike Sabattusa. Prema njegovim riječima, takvo što bi povećalo sigurnost u tom gradu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene