Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije preuzeo odgovornost

VIDEO: Napad na igrače kriketa, najmanje 5 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U napadu na kombi kriketske reprezentacije Šri Lanke koji je putovao do stadiona u istočnom pakistanskom gradu Lahoreu, u srijedu je ubijeno najmanje pet policajaca iz pratnje i ranjeno najmanje osam sportaša, izvijestili su mediji pozivajući se na lokalne službene izvore.

Još nije poznato tko stoji iza napada, no prema prvim podacima sve ukazuje kako je bio pažljivo isplaniran i dogovoren. Mediji prenose da je na kombi sportaša sa Šri Lanke pucala grupa muškarca naoružana 'dugim cijevima'.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael - 2 Napeto stanje Na nišanu Irana još jedna zemlja: Poručili su da ih pomno prate

Incident se dogodio nekoliko stotina metara od stadiona, gdje su kriketske momčadi Šri Lanke i Pakistana trebale otvoriti treći dan doigravanja petodnevnog sportskog nadmetanja.

Dužnosnik za sigurnost pakistanskog kriketskog saveza Nadeem Iqbal izjavio je da je ozlijeđeno barem osam gostujućih sportaša, dok je podatak o pet poginulih policajaca potvrdio lokalni šef policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene