Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moćni vladar

Nakon ovoga, Putinu se nitko neće usprotiviti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Putin osvojio je u karateu crni pojas osmi dan.

Osmi dan crnog pojasa u karateu stila kyokushin-kan predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu dodjeljuje Ruski savez kyokushin-kan, a svečano će mu biti uručen u prosincu, tijekom svjetskog prvenstva u ovom sportu, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Kyokushin-kan je stil karatea u kojem sudionici ne nose zaštitnu opremu. Bivši KGB-ovac je već velemajstor u pojedinim borilačkim vještinama.

'Učinite ono što ste obećali učiniti, gospodine Putin!'

Strastveno se zanima i za džudo, koji je počeo trenirati kada mu je bilo 11 godina.

'Džudo vas uči samokontroli, sposobnosti da osjetite trenutak, da prepoznate jake i slabe strane protivnika, da stremite k boljim rezultatima', objašnjava Putin, ističući da su to bitne sposobnosti i vještine svakog političara.

Daily Mail piše i kako je svega nekoliko dana prije ovog događaja, bivši sovjetski predsjednik Mihail Gorbačov optužio Putina da pati od 'kompleksa Boga'. Žaleći se da ga Putin nikada ne konzultira, Gorbačov (83) je izjavio: 'On je počeo pokazivati simptome iste bolesti od koje sam i ja patio - samouvjerenosti'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene