Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnogo nestalih

Raste broj poginulih nakon strašnih poplava u Indiji: "Da smo ostali još dvije minute, utopili bi se"

Posljedica poplava u Indiji
Posljedica poplava u Indiji Foto: Afp
Nakon izlijevanja ledenjačkog jezera u Indiji broj poginulih popeo se na 74 osobe.

Broj poginulih nakon iznenadnog izlijevanja ledenjačkog jezera South Lhonak u Indiji popeo se na 74, a 101 osoba se još uvijek vodi kao nestala.

Pročitajte i ovo Ilustracija ranojutarnja prepirka Pijan vozio automobil, a njegovi putnici vrijeđali i omalovažavali policajce

Glavni tajnik Sikkima, Vijay Bhushan Pathak rekao je za Reuters da su spasioci pronašli 25 tijela na području države, a da je još osam tijela vojnika pronađeno u susjednoj nizvodnoj državi Zapadni Bengal.

Dodao je da se 101 osoba još uvijek vodi kao nestala, a ministarstvo obrane istaknulo je među njima 14 pripadnika vojske.

"Da smo ostali još dvije minute, utopili bi se", rekao je Mukesh Kumar, 43-godišnji radnik, zureći u mulj i ostatke koji su prekrili njegovo prebivalište.

Pročitajte i ovo Ilustracija među gostima bilo i djece Masovno se otrovali na proslavi rođendana: Naručili roštilj pa završili u bolnici

Potraga za preživjelima je otežana zbog oštećenih cesta, loše komunikacije i loših vremenskih uvjeta, a navodi se da je to jedna od najgorih katastrofa u više od 50 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene