Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključen i RAF

Nakon dojave o misterioznom balonu cijelu noć pretraživali Loch Ness

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijelu noć ekipe profesionalaca pregledavali su jezero Loch Ness nakon dojave da je s neba na površinu pao misteriozni balon.

Djelatnici policije, obalne straže i RAF-ov helikopter cijelu noć su pretraživali područje, no nisu našli ništa. Sve je počelo kad je policija u subotu oko 20 sati dobila dojavu kako je neidentificirani plavi objekt pao na južni dio jezera, u blizini Doresa.

Pročitajte i ovo Nestali dječak iz Njemačke Pregledavaju centimetar po centimetar I dalje se traga za malenim Arianom (6): Danas najveća operacija potrage - 1200 pomagača, ljudski lanci, desetak dronova u zraku Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

Reagiralo je i društvo volontera Loch Ness RNLI. Njih 15-ak volontera živi pokraj jezera i reagiraju na svaku promjenu i dojavu. 'Najbitiniji je što brži dolazak i zahvaljujući reakciji mogli smo usporediti naše rezultate pretrage s onim Obalne straže ili RAF-a', kazala je za BBC jedna od volonterki Vivian Bailey pozivajući sve stanovnike da obavezno jave ako primijete bilo što neobično.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene